Mijn ervaring. Neurose, vegetatieve-vasculaire dystonie en wat te doen?

Dag iedereen! Sinds enkele maanden had ik het gevoel dat ik mijn ervaring moest delen. Omdat ik veel las, zag, met mensen sprak, maar de waardevolle informatie is slechts kruimels. En na het bekijken van een video, realiseerde ik me dat ik gewoon verplicht was om te vertellen en te delen, hoewel waar, hoe ik omging met een neurose, het een stoornis is van het autonome systeem.

Dit alles heeft zich dus vele jaren in mij opgehoopt. Het lichaam geeft altijd signalen die we nodig hebben om voor onszelf te zorgen, alleen horen we deze signalen niet.

De eerste keer, het was 4 jaar geleden, kreeg ik ernstige problemen met het spijsverteringskanaal. Nadat ik al het onderzoek had gedaan, kreeg ik een behandeling voorgeschreven die me helemaal niet hielp, maar echt, echt waar. Na een controle gastroscopie na 2 maanden behandeling, vertelde de dokter me dat alles in orde was met mij. En ze adviseerde me om een ​​therapeut te raadplegen. Wat een dwaas, dacht ik, maar ze had hem zelf nodig. Ondertussen hield ik mijn scheiding van een man en met het spijsverteringskanaal kwam alles goed voor mij.

Een jaar later kwam mijn volgende telefoontje. Ik begon zonder reden te wankelen. Ik zondigde voor lage druk. Het lijkt alsof je een dag thuis hebt gerust en dat alles in orde is. Op dat moment begon ik te werken met zo iemand die me net heeft opgevoed, veel dingen op me heeft gelegd. Tegen de lente verslechterde de situatie op het werk en ik had een ernstig conflict en ze gingen naar me toe en ik verhuisde naar een andere richting van het bedrijf.

Nou, alles lijkt in orde te zijn, en met een stemming als niets, en ik begon met sprongen af ​​te vallen. Maar ik werd heel achterdochtig, een beetje geprikt, ik denk meteen aan het slechte. Ik besloot voor de reis naar de zee met het kind grondig te worden gecontroleerd, omdat er een gedachte opkwam en in mijn hoofd zat, en plotseling heb ik iets, ik ga daarheen, het zal slecht voor me worden waar mijn kind naartoe gaat?!

Natuurlijk hebben ze niets van mij gevonden!

Ik vloog weg om uit te rusten en het eerste wat ik bij aankomst moest doen was een dokter bellen! Ik heb hem daar twee keer gebeld!

Hoewel ik terugkijkend begrijp ik dat de rest prachtig was, zoals Mallorca, de zee en alles eromheen!

Thuis aangekomen (ik bleef trouwens smelten, dat wil zeggen, ongeveer 3 maanden viel ik 10 pond af, zelfs zonder opzettelijk af te vallen!) Ik besloot dat ik de nasolabels met gel moest steken! Natuurlijk maakte ik me grote zorgen, want ik werd een heel wantrouwend persoon! En hier ging het: er is iets helemaal mis, mijn gelgebieden waren ontstoken. Er is een vreselijke sinusitis begonnen, die ik nooit heb gehad. De gel viel trouwens op zijn plaats, de zwelling was verdwenen, maar Laura was erg beschaamd dat sinusitis samenviel met de injectie van de gel. Huilend en de schoonheidsspecialiste smekend om de gel te verwijderen, verwijder deze dan. Ik behandel sinusitis, de aandoening kan gewoon niet in woorden worden beschreven, alles doet pijn, nek, hoofd in de slapen, voorhoofd, het is onmogelijk om te ademen. Bijna een maand behandeld. Nadat ik sinusitis had behandeld, begon mijn nek vreselijk pijn te doen, zelfs meer dan toen het sinusitis was. Een week van kwelling met een nek en alleen de apocalyps (zoals ik toen dacht) van mijn gezondheid begint, ik krijg een vreselijke duizeligheid. Liggend, staand, constant duizelig. Ik doe een MRI van alles, ze vinden osteochondrose van de cervicale wervelkolom en beginnen het te behandelen, alle symptomen worden toegeschreven aan osteochondrose. Stel je nu voor dat ik een maand naar de dokter ga en dat zweren na regen als wormen klimmen.

Kortom, nog eens 2 maanden behandelden dezelfde osteochondrose. Totdat ik stopte met slapen. Er verscheen een vreselijk alarm, en toen, hallo paniekaanvallen! Je opent je ogen 's nachts en je kunt niet slapen. 'S Morgens stond ik op - ik heb niet genoeg geslapen, ik heb helemaal geen kracht, hoe ik naar mijn werk ben gegaan - het is niet duidelijk. En tegelijkertijd deden hoofd, nek en duizeligheid constant pijn. Niemand geeft het ziekenhuis :) Uiteindelijk besloten de artsen dat ik osteochondrose niet moest behandelen, maar zenuwen. Een neuroloog drinkt een antidepressivum en raadt me aan om naar de Neurosiskliniek te gaan.

Ze brachten me snel naar de kliniek en stelden me meteen de diagnose van een aandoening van het autonome systeem, ik had geen depressieve toestanden. Ze liggen daar 3 weken, veel procedures. Gedurende 3-4 dagen werden duizeligheid en pijn verwijderd. Pomp de tabletten volledig op! Antidepressiva, veel fenazepam (zowel 's morgens als' s avonds), antipsychotroop en over het algemeen een heleboel van alles! Natuurlijk maakte ik me zorgen over de vraag wanneer ik van de tabletten kan komen en of ze verslavend zijn. Ze zorgen er natuurlijk voor dat er geen verslavingen zijn, en dat je er na een half jaar van af zult komen. Ze richten zich niet echt op psychotherapie, er zijn ontspanningslessen, maar niemand kan echt iets zeggen, geen introductie. Wil je - ga, wil je niet - ga niet.

Na het verlaten van de kliniek voelde ik me natuurlijk een man, maar na een maand werd het erger, ik moest de pillen vervangen. Over het algemeen is een half jaar de staat als een schommel, dan stijgt en daalt. Hier is geen einde aan. Beter: ik probeer de dosering te verlagen, en opnieuw is het slecht. Al die tijd droomde ik natuurlijk hoe ik van de pillen moest afkomen in de kliniek van de Neurosis Clinic, ze zeiden al dat je minstens een jaar zou moeten drinken. Maar hoeveel ik niet met mensen in de rij sprak, ze zaten allemaal lang en strak op tablets, zonder enige toestemming en het vooruitzicht om van hen af ​​te komen.

Het gebeurde zo dat mijn dochter naar lessen ging in het spraakcentrum en daar vertelde een kinderpsycholoog, nadat ze haar patiënt in mij had gezien, me over haar vriendtherapeut.

En ik begon mijn reis naar herstel!

Over het algemeen ging ik elke week 3 maanden naar hem toe. Hij voerde bij mij geen diepe psychoanalyse uit, ik had momenten en vragen voor hem, hebben we onderzocht. Ik was bijvoorbeeld erg bang voor negatieve, alleen maar enge gedachten die als kakkerlakken in mijn hoofd klommen. Ik heb geleerd deze gedachten te volgen, te begrijpen en te begrijpen dat ze destructief zijn! Na een week van zo'n analyse in negatieve gedachten wordt het veel minder, en dan nog minder! Een van de belangrijkste bouwstenen was (TADAM) ONTSPANNING! Als je een minder gezond vegetatief systeem wilt hebben, ontlast je hoofd dan zo vaak mogelijk van gedachten. Hier is het echt, echt, laat het eerst even duren, dan zijn het er twee enzovoort. Hoe meer stilte in je hoofd, hoe beter! Er zijn ook oefeningen, er zijn er heel veel en HET WERKT. De eerste maand was het resultaat erg klein, wat me erg depressief maakte, daarna was er een periode van 'soms heel goed, soms heel slecht'. Op dat moment kwamen er gedachten op om met de lessen te stoppen, maar ik overwon mezelf en ging verder. Nou, na ongeveer 2,5 maand na het begin van de lessen kreeg ik een stabiel resultaat. Als ik me slecht voelde, wist ik wat ik moest doen en het werkte allemaal! Ik heb het antidepressivum meteen geweigerd, omdat ik intern begreep dat ik het helemaal niet nodig had. Het was moeilijker met een ander medicijn, ik nam elke 2 weken 1/8 tablet en het was zo'n mini-opname (dus al het gepraat dat er geen verslaving is, is een leugen).

Op dit moment kan ik zeggen dat ik al meer dan zes maanden zonder medicijnen zit, dat ik erger ben geworden, maar ik trek mezelf meteen bij elkaar en herinner me alle kennis die ik van de therapeut heb opgedaan. En het werkt!

Na dit alles te hebben doorgenomen, wil ik advies geven aan degenen die problemen hebben met het autonome systeem - ren naar een therapeut, breng jezelf niet naar de pillen - dit is de weg naar nergens!

Helaas stoppen dan niet veel mensen met de medicijnen, omdat ons gezondheidszorgsysteem niet werkt om te genezen, maar alleen de symptomen verlicht. Dan begrijpen maar heel weinig specialisten echt wat er moet gebeuren.

Mijn psychotherapeut is van mening dat pillen een extreme maatregel zijn, dat als je je slecht voelt, maar als je alleen loopt, dan volhardt, aan jezelf werkt en je gelukkig zult zijn!

Ik hoop dat ik nu minstens één persoon zal helpen :)

Wat te behandelen beoordelingen

Gebrek aan lucht, snelle hartslag, zwakte. Het begon ongeveer 2 jaar geleden met het feit dat er stress op het werk was. Daarna ging het voorbij. Sindsdien verschijnt er om de paar maanden gedurende 5-10 dagen een tekort aan lucht en verdwijnt het. Maar de huidige fase is nu drie weken aan de gang en gaat niet weg. Ik wil constant geeuwen, maar de lucht gaat niet. Plus zwakte. Het is onmogelijk om je op je werk te concentreren, je denkt alleen aan hoeveel lucht genoeg is.

Het symptoom is vooral een gebrek aan lucht. Je loopt op straat en benijdt zelfs de ouderen dat ze vrij kunnen ademen. Ik zat laatst in de bus, ik dacht dat ik zou stikken.
Geslaagd voor alle artsen, evenals een astma-test. Alle organen zijn normaal. Mijn levensdruk is normaal.
Ik heb gemerkt - als je het probleem vergeet, lijkt het niet zozeer. Maar dit is zelden mogelijk. Tijdens het slapen is er niets godzijdank, maar een uur of twee na het ontwaken is er weer een gebrek aan lucht.

Ik dacht dat ik de enige was en dat dit een zeldzame aandoening is en alleen bij oude mensen. En toen googlede ze - velen hebben.
Ik kreeg antidepressiva voorgeschreven en kreeg te horen dat ik naar een aantal cursussen of oefeningen moest zoeken 'om de blokkade op te heffen'. Tot nu toe helpt weinig. Ik heb wat tips voor mezelf verzameld: over Kuropatov, over "ademen met mijn maag", welke kalium, calcium en magnesium moeten worden ingenomen. Ik zal proberen. We moeten nadenken over waar we moeten beginnen. Het verbaasde me dat de ziekte, zo lijkt het, niet dodelijk is, maar in de 21e eeuw is er geen remedie voor. En ik realiseerde me ook dat alleen ik mij kan helpen, en niet de dokters.

Een gevoel van paniek? Hoe zeg je. Het gebeurt. Maar niet zo vaak.

Heeft iemand hersteld van VSD?

Ik heb 2 jaar last van duizeligheid, hartkloppingen, geeuwen en een vreselijk gevoel van misselijkheid (((Hier is een aanval, ik ga onmiddellijk naar het toilet voor groot en klein, zwetend. Zeer akelig vreselijk gevoel ((((
Helpt gedeeltelijk anapriline.
Die had ik gewoon niet neuropathologen.
begon anderhalf jaar later toen ze een dochter baarde..
Ze deed een MRI in 2011, maar zei dat zonder significante veranderingen..
Osteochondrose van de beginfase in de nek, maar ik denk niet dat het van hem zou kunnen zijn... de nek doet geen pijn.
veel kalmerende middelen helpen helemaal niets, gidazepam, corvalol, emoton.. op dit moment drink ik adaptol en Magne B6- helpt niet. zoals het was en blijft ((
Twee kleine kinderen. Ik ben gewoon machteloos. periodiek gemakkelijker te doen en rolt dan weer om. Op dit moment zijn we bij elkaar gekomen op zee, dan zit ik en bid ik dat de weg normaal zal worden verplaatst.

Ik heb een gehoorapparaat met gehoorverlies. Hiervan misschien? Ik ga van kinds af aan met een hoortoestel. er was een periode waarin duizeligheid ons hinderde, maar ze gingen zo voorbij, en hier waren niet alleen hun pols en al het andere. Ik kan het 's nachts niet uitdoen, ik moet de kinderen horen.

Kan iemand succesvolle gevallen hebben om van deze zweer af te komen? Na de zee wil ik een MRI doen en weer naar een neuroloog.

Berispt. steun de meisjes, en dan is het helemaal slap geworden. en allerlei slechte gedachten.

Wat te behandelen beoordelingen

Geplaatst door Sneeuwvlok »zo 16 jan. 2011 12:34 uur

Re: vegetovasculaire dystonie

Bericht door Bonjour »wo jan 19, 2011 11:17 am

Re: vegetovasculaire dystonie

Geplaatst door ruby ​​op wo jan 19, 2011 15:06

Re: vegetovasculaire dystonie

Bericht door Luckydream »wo 19 jan. 2011 15:19 uur

Re: vegetovasculaire dystonie

Geplaatst door AnytkaSm »wo 19 jan. 2011 15:25 uur

Re: vegetovasculaire dystonie

Bericht door Luckydream »wo jan 19, 2011 15:29

Geplaatst door Smumr op wo jan 19, 2011 10:16 pm

Re: vegetovasculaire dystonie

Geplaatst door irglo op do 10 feb 2011 7:16 am

Re: vegetovasculaire dystonie

Geplaatst door Lenuscha op di 15 feb 2011 17:25 uur

Re: vegetovasculaire dystonie

Gepost door Gabrielka »ma 07 maart 2011 8:53 uur

Re: vegetovasculaire dystonie

Gepost door Katarina »zo 03 april 2011 12:12

Ik leef met deze diagnose vanaf 13 jaar oud en niets. dit ding is chronisch, meestal stoort het niet veel, maar in de lente / herfst heeft het de gewoonte om te escaleren. om het gemakkelijker te maken om exacerbaties over te dragen of te minimaliseren, werd mij geadviseerd:
- sport (licht en moeiteloos, zoals medische gymnastiek, Pilates, yoga)
- koude en warme douche
- meer wandelingen in de frisse lucht
- krijg genoeg slaap
- vitamines in cursussen (vooral B6, B12, magnesium)

Re: vegetovasculaire dystonie

Geplaatst door Selena-ledi op ma april 04, 2011 7:54 am

Re: vegetovasculaire dystonie

Bericht door Bonjour »do 14 april 2011 16:16

Re: vegetovasculaire dystonie

Bericht door Asyaska »za 16 apr. 2011 12:31 uur

Re: vegetovasculaire dystonie

Bericht door Visay »za 16 apr 2011 12:41 uur

HOE VSD TE BEHANDELEN

Als u op het hoogtepunt van de crisis of direct na de crisis kleurloze urine aan uw beschrijving toevoegt, zal er een volledig beeld ontstaan ​​van een sympatho-bijnier- of diencephalic crisis.


Voor hun verificatie moet urine na de crisis worden verzameld en op catecholamines worden onderzocht. Als de test positief is - voor de endocrinoloog, als de test negatief is - voor de psychiater.

Betaalde Skype-consulten. Nieuwe informatietechnologieën van de regeneratieve geneeskunde Diagnose en behandeling op cellulair niveau. VRT VEGATEST. Elektronisch gezondheidspaspoort met een beoordeling van de biologische leeftijd. Diagnostiek "Crystal" Crowscopy - visualisatie van aura.. Hartritmografie-Omega-M. ROFES-diagnostiek. Monicore. Biometrisch testen van de capaciteiten van kinderen en volwassenen Gehydrolyseerde placenta-verlenging van het leven gedurende 10-20 jaar.
Psychotherapie.. Psychokatalyse - behandeling van fobieën, paniekaanvallen. Sanogeen denken onderwijzen Waardegeoriënteerde psychologie. Osteopathie. Homeopathie. Reflexologie. Verkoop van apparaten voor thuisbehandeling - Stemvork, DeVita-RITM, DeVita-AP. DeVita-Cosmo. DeVita Energy. Functionele voeding. Daigo. Gewichtscorrectie. Ansichtkaart "Levensduur". Emerald -2. Detensor therapie.

37 jaar medische ervaring.

Ons motto - Bij het genezen van de ziel behandelen we het lichaam.

Ontvangst op afspraak Tel - (499) 732-29-43
(929) 521-77-71


Website - www.obraz-zdorovja.ru

Partner worden van DETA-ELIS? Dan naar jou hier - http://office.deta-elis.ru/26


Met vriendelijke groet, Algemeen directeur van het Wetenschappelijk en Onderzoekscentrum voor volksgezondheid "Health Image"

Wat te behandelen beoordelingen

khkm. moet een volledig onderzoek doen.
Ik had een IRR tijdens de zwangerschap, nadat deze was verstreken. maar ik blijf hypotoon.
u moet begrijpen waar de VSD mee verbonden is en vervolgens de oorzaak behandelen. zon is het gevolg

veel geluk en gezondheid voor uw man en u!

khkm. moet een volledig onderzoek doen.
Ik had een IRR tijdens de zwangerschap, nadat deze was verstreken. maar ik blijf hypotoon.
u moet begrijpen waar de VSD mee verbonden is en vervolgens de oorzaak behandelen. zon is het gevolg

veel geluk en gezondheid voor uw man en u!

Ja, het feit is dat de enquête volledig was! Vond alleen gastritis van de maag en zo! Al het andere is perfect in orde.!

Ja, ik heb een druk van 120 tot 70, ik bel een ambulance, nou ja, of dichtbij. druk 110 Ik heb al hoofdpijn en misselijkheid.
toch, omdat ik een werkende 80 (90) tot 60 heb

neuralgie het is duidelijk dat - overgeheveld: een open raam (een tocht, een raam in de auto), of een centrum. alles is fixeerbaar, maar met wat de druk met zich meebrengt schreef je al: je moet een VOLLEDIG onderzoek doen.

Ik zal het aan het voorbeeld van mijn eigen man uitleggen: 8 jaar geleden werd hij gekweld door ernstige arteriële hypertensie - druk steeg van alles! dacht nieren! Typ slecht water verwijderen, maar het bouwt druk op! ging naar bed - alles is normaal!
begon verder te controleren, het blijkt dat in zijn bloed het gehalte van een hormoon genaamd ADRENALINE werd overschreden. - klieren van interne geheimhouding werken niet goed.
in het bloed komen zorgt ervoor dat het hart krachtig bloed pompt, waardoor de druk omhoog gaat.

voooooooot zoals het gebeurt.
Nu gebruikt hij adrenerge blokkers. voor altijd.

En wat zijn de symptomen dat hij ziek wordt?
Wat is een slechte staat ?
Nu beginnen soms mijn ogen in mijn ogen te verschijnen, eerst een klein beetje - dan steeds meer (en ze zien eruit als een druppel op het glas. Bovendien kan het hitte en kou en rillingen veroorzaken, en ik denk slecht.
Glycine helpt, 5 tabletten onder de tong Corvalol en thee met citroen.

In vo, hetzelfde liedje. En in mijn ogen is het als druppels op het glas. En het lichaam is donzig... En de staat van zo'n angst is wilde horror.
En vaak gebeurt dit met je partner.
Ik had nog steeds druk om te storen, nu stopte ttt.

Bedankt voor de link)))
Ik wist alles in principe, maar over het feit dat je in een papieren zak kunt ademen - de eerste keer dat ik hoor))) zal ik proberen het in de praktijk te proberen.
Hoewel ik elke keer hoop niet te herhalen.

Vegetatieve-vasculaire dystonie

Aanbevolen berichten

Neem deel aan onze discussies!

U moet een gebruiker zijn om een ​​opmerking achter te laten.

Account aanmaken

Registreer om een ​​account te ontvangen. Het is makkelijk!

Binnenkomen

Al geregistreerd? Hier inloggen.

0 leden browsen nu

Geen gebruikers die deze pagina bekijken..

Populaire onderwerpen

Geplaatst door: Tranquility
15 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Kasatik01
17 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Shamsubinova☺️❤️❤️❤️
18 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Irienn
9 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: volgavolga
16 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Катюшка777
18 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Софя13
18 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: Врединка87
5 uur geleden gemaakt

Geplaatst door: HopeLove
15 minuten geleden gemaakt

Klinische beoordelingen

Over de site

Snelle links

Populaire secties

Het materiaal op onze website is voor informatieve doeleinden en is bedoeld voor educatieve doeleinden. Gebruik ze alstublieft niet als medische aanbevelingen. Het bepalen van de diagnose en de keuze van behandelmethoden blijft het exclusieve voorrecht van uw arts!

Spookziekten. Vegetatieve dystonie

Begrijp onder VSD onbalans

VVD heeft nog steeds een plek als een ziekte

Boris:
De aanwezigheid van paniekaanvallen is een waarschijnlijk teken van aandoeningen van hogere zenuwactiviteit of endocriene pathologie. U kunt naar een consult gaan met een psychiater en endocrinoloog.

Wat de meteorologische afhankelijkheid betreft, wordt dit fenomeen verklaard door de reactie van de pijnappelklier (het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor de regulering van alle bioritmen) op omgevingsveranderingen. Er wordt aangenomen dat een onbalans in vasculaire tonus tot een dergelijke reactie leidt: mensen met cardiovasculaire pathologie kunnen zich bijvoorbeeld ook slecht voelen als het weer verandert.

Ilya K.: Het is grappig, ja, dat onze artsen zich aan deze FO vasthielden, dus als er vrij normale diagnoses voor zichzelf zijn? En hoeveel medische lotions zijn gescheiden voor de behandeling van "dystonie". Een universele ziekte voor diegenen die zichzelf voor zoiets willen behandelen :)

Eugene: in de tekst van de post beschreef ik de basisprincipes van de behandeling die nu worden toegepast. Maar mijn mening is dat je, om te behandelen, er zeker van moet zijn dat de oorzaak van je malaise precies de FO is, en niet een andere ziekte. Als de disfunctie van het autonome systeem betrouwbaar is vastgesteld, moet u zich tot een goede neuroloog wenden, misschien zal hij u enkele moderne effectieve behandelingstechnieken vertellen..

De denkbeeldige patiënt: de aanbevelingen die u in Novosibirsk hebt gekregen, zijn zeker nuttig, maar er is geen garantie dat ze iets zullen veranderen aan de werking van het autonome zenuwstelsel. Maar - bij gebrek aan de beste, kunt u dergelijk advies gebruiken. Als je denkt dat VVD ontstaat door stress, zou je je beter moeten voelen.

Drugs van Vsd

Mijn ledematen zijn gevoelloos en tintelen, de therapeut adviseerde me om een ​​neuroloog te raadplegen. Ik schrijf dit toe aan het feit dat mijn lever pijn doet en mijn maag zich vult met gal. Vertel me alsjeblieft, als dit te wijten is aan bloedvaten, welke medicijnen nodig zijn, ik heb driemaal daags mexidol in tabletten gedronken

Een neuroloog raadplegen over elk probleem dat u zorgen baart, is beschikbaar op de AskyDrach-service. Deskundige artsen bieden de klok rond gratis consultaties. Stel je vraag en krijg direct antwoord!

als we het hebben over vaatbehandeling. Dat wil zeggen, het is noodzakelijk om elke zes maanden cursussen nootropische, neuroprotectieve therapie te volgen..
Goede resultaten met Cytoflavine - 10 ml in zoutoplossing -200, 0 ml, iv infuus. of neurox - 5 ml ook in een fysieke oplossing van I / O-infuus.
Intramusculair - Mexidol -2 ml of Combilipen - 2 ml.
hoewel er geen bewijsbasis is, hebben geneesmiddelen zoals Actovegin -5 ml, iv / jet of cerebrolysine –5 ml, iv / jet ook een goed effect.

Na een kuur met injecties kunt u doorgaan in tabletvorm..
Alle medicijnen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Napimer, iv druppel cytoflavine in zoutoplossing, mexidol intramusculair, ga verder in tabletten)

Vegetatieve-vasculaire dystonie

Het lijkt te bestaan, meestal verergering in de lente en herfst, nou ja, misschien heeft iedereen verschillende manieren. Ik heb VVD + paniekaanvallen, oké, bij VVD kan het tenminste op de een of andere manier worden beheerst, maar de aanvallen zijn eindelijk onduidelijk en hoe er eindelijk mee om te gaan is onduidelijk. En bij de Hoge Directie Binnenlandse Zaken kreeg ik forte moederskruid voorgeschreven

[Bericht door de gebruiker bewerkt op 11/05/2011 21:15]

[Het bericht is gewijzigd door de moderator 13-11-2011 16:30]

[Dit bericht is gewijzigd door de moderator 15/11/2011 10:23 AM]

Kurpatov om u te helpen

Ik schreef namens MAX-ON

één op één verhaal)))

omdat het lijkt alsof er altijd iets mis is met het lichaam. Omdat met VSD het lichaam gealarmeerd is dat er iets mis is.

Dit zijn trouwens allemaal tekenen van neurose. Heel goed geschreven over dit onderwerp op Wikipedia
http://ru.wikipedia.org/wiki/%CD%E5%E2%F0%EE%E7

Geestelijke symptomen van neurose:
Emotionele problemen (vaak zonder aanwijsbare reden).
Besluiteloosheid.
Communicatieproblemen.
Onvoldoende gevoel van eigenwaarde: onderschatting of overdrijving.
Frequente ervaring van gevoelens van angst, angst, "angstige verwachting van iets", fobieën, paniekaanvallen, paniekstoornis zijn mogelijk.
Onzekerheid of inconsistentie van het systeem van waarden, levenswensen en voorkeuren, zelfbeeld, anderen en het leven. Cynisme komt vaak voor.
Instabiliteit van de stemming, de frequente en scherpe variabiliteit.
Prikkelbaarheid. (zie details: Neurasthenie)
Hoge stressgevoeligheid? mensen reageren met wanhoop of agressie op een kleine stressvolle gebeurtenis
Traanheid
Lichtgevoeligheid, kwetsbaarheid
Ongerustheid
Obsessie met een traumatische situatie

Lichamelijke symptomen
Hoofdpijn, hartpijn, buikpijn.
Vaak gemanifesteerd gevoel van vermoeidheid, verhoogde vermoeidheid, een algemene afname van de prestaties. (zie details: Neurasthenie)
Vegetatieve-vasculaire dystonie (VVD), duizeligheid en donker worden van de ogen door drukdalingen.
Aandoeningen van het vestibulaire apparaat: moeite om het evenwicht te bewaren, duizeligheid.
Gebrek aan eetlust (te veel eten; ondervoeding; honger, maar snelle verzadiging tijdens het eten).
Slaapstoornissen (slapeloosheid): slecht in slaap vallen, vroeg wakker worden, 's nachts wakker worden, gebrek aan gevoel van ontspanning na het slapen, nachtmerries.
Psychologische ervaring van fysieke pijn (psychalgie), overmatige zorg voor iemands gezondheid, inclusief hypochondrie.

Vegetatieve dystonie? dit is een overtreding van het autonome zenuwstelsel. In tegenstelling tot het somatische zenuwstelsel, dat de geest gehoorzaamt en de spieren controleert, werkt het autonome zenuwstelsel automatisch en zorgt het voor de werking van de organen en systemen van het lichaam. In een gevaarlijke situatie mobiliseert het autonome zenuwstelsel de krachten van het lichaam, verhoogt het de bloeddruk enz. Om het gevaar het hoofd te bieden. In het geval dat een persoon vaak niet actief kan reageren op wat hij als gevaarlijk beschouwt (bijvoorbeeld vanwege sociale factoren) en wordt gedwongen zijn opwinding te onderdrukken, evenals als veel situaties die niet gevaarlijk zijn, hem angst doen voelen (of als hij lijdt aan paniekaanvallen), dan begint het autonome zenuwstelsel te storen, stapelen zich fouten op en treedt zijn onbalans op, wat naast de directe symptomen van de FO tot verstoringen in het functioneren van verschillende organen leidt.

Een kind is een soort constante psychologische druk waar we niet mee om kunnen gaan, waardoor we zo'n triest beeld krijgen.

Maar ik was blij dat de kenmerken van neurose:
functionele (omkeerbare) aard van psychische stoornissen;
gebrek aan psychotische symptomen, dementie, groeiende persoonlijkheidsveranderingen;

die. het kan worden genezen en er zullen geen gevolgen zijn.

Behandeling is het elimineren van tegenstellingen in de persoonlijkheid en plaatsing in een meer comfortabele psychologische setting. (en waar je het kunt krijgen).

mijn man vertelde me - leer ontspannen. Ik ben op zoek naar goede yogalessen..